The Quality of Jobs in Latin America and the Caribbean

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Karen Barreto

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 641.59 Cooking characteristic of specific geographic environments, ethnic cooking

Thông tin xuất bản: Washington, DC: World Bank, 2024

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 328060

The creation of more and better jobs has been a key driver of poverty and inequality reduction.However, while estimates on the number of jobs are available for most countries,comprehensive measures of job quality are not typically reported systematically. This notecontributes to the filling of this gap by studying patterns of job quality across countries and overtime in Latin America and the Caribbean (LAC). This study uses the Job Quality Index (JQI) basedon Brummundi, Mann, and Rodriguez-Castelan (2018), which incorporates four keyemployment characteristics that are key to assessing job quality: earnings, benefits, security,and satisfaction.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH