Chemical composition and antioxidant properties of ivy gourd (Coccinia grandis) wines prepared with different pretreatment techniques

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Lieu Le Ngoc, T.H. Le Thanh, T. Dang Trang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Vietnam Journal of Science, Technology and Engineering - C, 2022

Mô tả vật lý: tr.27

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 329738

This study proposes the winemaking of ivy gourd and investigates the influence of microwave, thermovinification, and enzymatic pretreatments on the total flavonoid content (TFC), total phenolic content (TPC), and antioxidant capacity of the wines. The results showed that the pretreatments had no negative effects on the chemical composition of the products...
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH