ISOLATION, IDENTIFICATION AND OPTIMIZATION OF MASS PRODUCTION OF Bacillus velezensis

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thi Phuong Le, Thanh Luan Mai, Thi Mai Nguyen

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Hong Duc University Journal of Science, 2022

Mô tả vật lý: tr.48

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 331267

Bacillus velezensis strain BL-1 was successfully isolated from the soil samples collected from Quang Xuong district, Thanh Hoa province, Vietnam. The BL-1 strain was identified as Bacillus velezensis based on morphological and phylogenetic analysis of its 16S rRNA gene. Our study proposed a protocol for mass production of B. velezensis BL-1 using a soybean flour molasses-based medium which provided a high efficiency. The optimized fermentation conditions were an incubation for 48 hours at 35oC with a shaker at speed of 120 rpm, pH 7.0, and inoculum volume of 2% (v/v).
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH