BƯỚC ĐẦU KHẢO SÁT THÀNH PHẦN HÓA HỌC CỦA QUẢ SU ỔI (Xylocarpus granatum) THU HÁI Ở VŨNG TÀU – VIỆT NAM

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Xuân Đức Đậu, Ngọc Tuấn Nguyễn, Tân Thành Nguyễn, Thị Thùy Phan, Đình Thắng Trần, Trung Hiếu Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học, 2022

Mô tả vật lý: tr.238

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 336836

A limonoid compound, xylocarpine F (1) and two other known compounds (pseudopalmatine (2) and catechin (3)) were isolated from the fruit of Xylocarpus granatum collected in Vung Tau, Vietnam. The structures of the compounds were determined on the basis of 1D- and 2D- nuclear magnetic resonance (NMR) methods, mass spectrometry (ESI-MS) combined with spectral data in the previous literature. This is the first study on the chemical components of Xylocarpus granatum growing in Vietnam.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH