Effect of thermal treatments (roasting, microwaving, steaming) on anti-nutritional factors and physical and antioxidant properties of black gram (Vigna cylindrica L. Skeels)

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Tran Khanh Vu Linh, My Thi Huyen Le, Lieu Le Ngoc, Hoang Khoa Nguyen Nguyen

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Vietnam Journal of Science, Technology and Engineering - C, 2023

Mô tả vật lý: tr.32

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 337231

The aim of this research was to investigate the effect of thermal treatments, including roasting, microwaving, and steaming, on anti-nutritional factors and physical and antioxidant properties of black gram (Vigna cylindrica L. Skeels). Regarding its physical properties, thermal treatment increased the water-holding capacity (WHC) and decreased the oil-holding capacity (OHC) of the black gram samples...
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH