Value chain analysis of white leg shrimp industry in Can Gio District, Ho Chi Minh City

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Huu Truong Tran

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Tạp chí Khoa học- Đại học Văn Hiến, 2018

Mô tả vật lý: tr.94-104

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 337546

 This article describes the factors of value chain analysis and clarifies the distribution of profits among the factors involved in the value chain of White Leg shrimp (Litopenaeus vannamei) in Can Gio District, Ho Chi Minh City. The study was carried out from July to December 2017 through primary data collection with 204 samples including factors involved in the chain in four of the communes of the district, An Thoi Dong, Ly Nhon, Tam Thon Hiep and Binh Khanh. Among factors in the chain, the distributions of value added and income are different
  the majority of value added are contributed mainly from farmer households (81.3%)
  a substantial part of profit in the chain belongs to processing enterprises (70.7%).
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH