ẢNH HƯỞNG CỦA MỘT SỐ THÀNH PHẦN ĐẾN ĐỘ ỔN ĐỊNH CỦA DUNG DỊCH NƯỚC RỬA TAY CHỨA GEL LÔ HỘI

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Minh Phương Đặng, Thị Hoàng Oanh Lê, Minh Loan Lưu, Minh Thái Nguyễn, Trường Quân Nguyễn, Diệu Linh Phạm, Thị Hồng Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học, 2022

Mô tả vật lý: tr.212

Bộ sưu tập: Báo, Tạp chí

ID: 337859

Handwashing liquid is the primary defense against microbial diseases including COVID-19. Producing environmental-friendly ones, which means less impact on the ecosystem, is much appreciated. This study investigated the effect of ingredients on the stability of handwashing liquid containing aloe vera gel to provide a scientific basis for the production of environmental-friendly ones. The results show that gel extracted directly from aloe vera leaves was not suitable to ensure the stability of handwashingliquid. Eco-friendly surfactant cocamidopropyl betaine had almost no effect on the stability of handwashing liquid with commercial aloe vera gel of up to 35% in 2 hours but recognizable effect after 48 hours. The supplemented thickener, carbomer, at a rate of up to 0.5% did not affect the stability of the handwashing liquid when CAPB content was less than 5%
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH