Quality assessment of japonica brown rice J02 (Oryza sativa L. J02) and its hydrolysis ability for the production of a rice-based drink containing an abundance of dextrin

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Quan Duong Hong, Son Vu Hong, Ky Son Chu, Hung Pham Ngoc, Quoc Tuan Hoang, Hanh Nguyen Thi, Thao Nguyen Thi, Trang Nguyen Thi, Thu Trang Vu, Cuong Nguyen Tien, Hung Nguyen Van, Viet Hung Le, Viet Hung Nguyen, Xuan Lam N

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Vietnam Journal of Science, Technology and Engineering - C, 2023

Mô tả vật lý: tr.37

Bộ sưu tập: Báo, Tạp chí

ID: 340165

Plant-based beverages have become very popular in recent emerging markets. Brown rice milk offers several important health benefits because of its various nutritional ingredients such as proteins, carbohydrates, gammaaminobutyric acid (GABA), and essential vitamins and minerals...
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH