NGHIÊN CỨU XÂY DỰNG QUY TRÌNH THU NHẬN BACTERIOCIN TỪ CHỦNG Bacillus safensis NBRC 100820

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Đình Nhi Bùi, Thị Hiền Nguyễn, Thị Thanh Huyền Nguyễn, Thị Thanh Thảo Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học, 2023

Mô tả vật lý: tr.157

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 340945

In this paper, the process of bacteriocin collection from Bacillus safensis NBRC 100820 was studied. By using this procedure, 20 ml of the purified bacteriocin was recovered from 1.0 l of the initial culture medium. The product has a protein concentration of 17.5±0.2 mg/ml, a pH of about 5.0±0.2 and active unit of 732.2 AU/mg. Physico-chemical and microbiological parameters of the recovered bacteriocin after purification showed that product did not contain pathogenic microorganisms E. coli, Salmonella, S. arueus, coliforms, yeasts and molds, and heavy metals Hg, As, Pb, Cd. The product conform to the standards on food additives according to TCVN 10637:2015.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH