NGHIÊN CỨU BẢO QUẢN CÀ CHUA SỬ DỤNG CHẾ PHẨM BACTERIOCIN CHIẾT XUẤT TỪ CHỦNG Bacillus safensis NBRC 100820

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Đình Nhi Bùi, Thị Hiền Nguyễn, Thị Thanh Huyền Nguyễn, Thị Thanh Thảo Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học, 2023

Mô tả vật lý: tr.207

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 340954

In this paper, preservation of tomatoes using bacteriocin extracted from Bacillus safensis NBRC 100820 was studied. Results showed that the method of soaking in bacteriocin increased the storage time of tomatoes by 1.5 times compared to the control and the method of spraying bacteriocin on the surface increased the storage time of tomatoes by 2.0 times compared to the control. Tomatoes preserved with probiotics did not change color, taste, composition, and microbiological criteria, heavy metals are within the allowable limits
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH