Assessment of growth and fermentation of some yeasts on soybean residue hydrolysate

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Dinh Trien Dang, Loan Nguyen Kim, Hang Nguyen Thanh, Van Anh Mai Thi, Xuan Sam Nguyen Thi

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Vietnam Journal of Science, Technology and Engineering - C, 2023

Mô tả vật lý: tr.91

Bộ sưu tập: Báo, Tạp chí

ID: 342303

This study explored the growth and fermentation capabilities of four distinct yeast strains, including Saccharomyces cerevisiae var. boulardii CNCM I-745, S. cerevisiae 7012, S. cerevisiae 7028, and S. cerevisiae var. diastaticus BE-134, with the aim of identifying the most suitable strain for the production of a fermented beverage from soybean residue hydrolysate (SRH)...
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH