Genetic factors affecting the composition and quality of cow's milk

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Lotte Bach Larsen, Nina Aagaard Poulsen

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1801462105

ISBN: AS.2022.0099.15

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Cambridge : Burleigh Dodds Science Publishing, 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (32 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 344813

This chapter reviews the genetic factors affecting the composition and quality of cow's milk. It starts by discussing how different breeds of cattle can affect the composition of milk. The chapter then goes on to examine milk proteins, genetic variants and post-translational modifications. It then discusses milk coagulation and other functional properties, before highlighting the genetic influence of fatty acids on minor milk components. The chapter also discusses using mid-infrared spectroscopy for genetic parameter estimation, before concluding with a section on the possibilities for genetic improvement in relation to dairy milk.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH