NGHIÊN CỨU CHẾ TẠO ĐIỆN CỰC GLASSY CARBON BIẾN TÍNH BẰNG GRAPHENE OXIDE DẠNG KHỬ VÀ ỨNG DỤNG PHÂN TÍCH AMARANTH TRONG MẪU KẸO BẰNG PHƯƠNG PHÁP VON-AMPE

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Xuân Thành Bùi, Minh Hương Giang Đặng, Thị Hoa Hoàng, Thị Hương Giang Lê, Mùa Xuân Nguyễn, Thị Kim Thường Nguyễn, Thị Sơn Nguyễn, Thị Thanh Nhàn Phạm, Thị Thảo Tạ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học, 2023

Mô tả vật lý: tr.8

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 348063

The glassy carbon electrode modified with reduced graphene oxide (ErGO/GCE) was fabricated by electrochemical reduction using cyclic voltammetry with conditions: graphene oxide 1 mg/mL, pH = 7: potential range from -1.5 V to 0 V. The ErGO/GCE was applied to determine amaranth in food with optimal conditions such as Britton-Robinson buffer pH 3.0, adsorption potential 0 V, adsorption time 30 s, scan rate 20 mV/s, linearity range from 1×10-7 mol. L-1to 1×10-6 mol. L-1, limit of detection 3×10-8 mol. L-1 and limit of quantification 10×10-8 mol. L-1. The proposed method was applied to determine amaranth in candy samples
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH