FOUR XANTHONES FROM FRUITS OF GARCINIA SCHOMBURGKIANA

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Truong Tam Cao, Gia Huy Duong, Thuc Huy Duong, Kpa Hoang Thanh, Quoc Hung Tran, Vo Minh Quang Trinh, Thi Mai Thi Vo

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Tạp chí Khoa học - Trường Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minh, 2023

Mô tả vật lý: tr.1513

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 359120

Garcinia schomburgkiana has been used as a traditional medicine in Asian countries. This plant is native to Vietnam. This study was done to investigate the phytochemicals of fruits of G. schomburgkiana grown in Tay Ninh Province. Four compounds α-mangostin (1), β-mangostin (2), fuscaxanthone A (3), and 9-hydroxycalabaxanthone (4) were isolated from the ethyl acetate extract of Garcinia schomburgkiana fruits. Their chemical structures were elucidated by comparing their spectroscopic data with reported data in the literature
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH