Scientific Insights and Technological Advances in Gluten Free Products Development

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Maria Papageorgiou, Theodoros Varzakas

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036565644

ISBN-13: 978-3036565651

ISBN: books978-3-0365-6564-4

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (220 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 372868

This Special Issue addresses both new scientific insights and technological advances of gluten-free product development exploring alternative ingredients for the development of gluten-free products aiming to mimic the unique viscoelastic properties of gluten as a gas retention ingredient during fermentation, water binding and enabler of starch gelatinization on baking, and a bread flavor enhancer via gluten-related proteases.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH