Pectins The New-Old Polysaccharides

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Martin Alberto Masuelli

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1839695964

ISBN-13: 978-1839695971

ISBN-13: 978-1839695988

ISBN: intechopen.94714

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (166 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 373102

Pectin is an industrial product of certain fruit peels that contain it, such as citrus fruits, apples, pears, grapes, plums, beets, sunflowers, and so on. It is the traditional gelling agent for jams and jellies, but its applications extend to fruit products for food, dairy, dessert, soft drink, pharmaceutical, and other industries. This book discusses pectin production, pectin biotechnology, and pectin applications.
- Chapter s cover such topics as the production of pectin from citrus, fungal pectinases in food technology, pharmaceutical applications of pectin, and more.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH