Sensory and Consumer Research for a Sustainable Food System

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Antti Knaapila

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036551210

ISBN-13: 978-3036551227

ISBN: books978-3-0365-5121-0

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (384 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 373108

This book is a compilation of articles published in the Special Issue "Sensory and Consumer Research for a Sustainable Food System" of the journal Foods. The compilation includes 18 original research articles, 2 review articles, and 1 editorial. The articles show how sensory and consumer research can contribute to the development of a sustainable food system.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH