Feature Papers in Food Chemistry

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Mirella Nardini

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036563329

ISBN-13: 978-3036563336

ISBN: books978-3-0365-6332-9

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (236 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 373260

This reprint collects high-quality manuscripts with a focus on food composition, with special emphasis on chemical characterization, the content of bioactive molecules, contaminants, and analytical aspects. The roles of variety, cultivation, growing conditions, and technological processes on the nutritional quality of foods have been investigated. Studies dealing with the biological activity and health benefits of bioactive food molecules have been also considered.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH