A Comprehensive Review of the Versatile Dehydration Processes

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jelena D Jovanovic

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1837681402

ISBN-13: 978-1837681419

ISBN-13: 978-1837681426

ISBN: intechopen.100793

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (110 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 374300

This book provides a comprehensive overview of dehydration techniques. It includes six chapters that discuss various methods of food dehydration. Some of these processes include advanced drying methods that utilize microwaves, infrared radiation, and radio frequency, as well as techniques like hot air, vacuum, fluidized bed, and freeze-drying.
- Chapter s explore the advantages and disadvantages of the various processes, including hybrid techniques that increase the efficiency of drying and improve the quality of the dried products. Other topics explored include the kinetics of hydrogel dehydration and pre-treatment processes such as those that utilize ultrasound.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH