Foodborne Pathogens Management: From Farm and Pond to Fork

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Frans J.M Smulders

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036581040

ISBN-13: 978-3036581057

ISBN: books978-3-0365-8105-7

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (364 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 374798

This reprint presents original research as well as reviews on current food safety issues. A wide range of biological hazards, food commodities and measures to assess, control and manage hazards are covered. With respect to food commodities, meat, milk/dairy and fish/seafood are covered, but also wild game and edible insects. The epidemiology of parasites and pathogenic bacteria (Clostridioides difficile and Listeria monocytogenes) in various food chains is reviewed, as well as the impact of food technology on food safety.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH