Effects of Dietary Protein and Polysaccharide Fortification on Disease

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Junjie Luo, Yongting Luo

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036590165

ISBN-13: 978-3036590172

ISBN: books978-3-0365-9017-2

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (260 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 375583

Proteins and polysaccharides are two kinds of versatile natural macromolecules that are ubiquitous in nature. A tailored diet fortified with proteins and polysaccharides has been developed to ameliorate a wide array of diseases. This reprint contains experimental studies, reviews and systemic reviews that cover all beneficial aspects related to protein or polysaccharide fortification, especially for the treatment of various disorders and their complications.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH