Techniques for Food Authentication: Trends and Emerging Approaches

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Margit Cichna-Markl, Isabel Mafra

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036576541

ISBN-13: 978-3036576558

ISBN: books978-3-0365-7655-8

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (226 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 376011

This Special Issue of Foods comprises ten research and two review articles, highlighting the recent advances in food authentication and clearly demonstrating that no single method is suitable to cover all aspects of food authenticity.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH