Advances of Spectrometric Techniques in Food Analysis and Authentication

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Daniel Cozzolino

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036566689

ISBN-13: 978-3036566696

ISBN: books978-3-0365-6669-6

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (152 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 376680

The reprint provides an overview of recent applications of both chemometrics and spectrometric techniques to target current issues associated with food authenticity, traceability, as well as modern approaches on the analysis of food ingredients and products.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH