Implementation of Chemometrics and Other Techniques as Means of Authenticity and Traceability to Detect Adulteration in Foods for the Protection of Human Health

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Theodoros Varzakas

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036566603

ISBN-13: 978-3036566610

ISBN: books978-3-0365-6660-3

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (220 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 376906

Authenticity and traceability are crucial in order to overcome frauds in the international food trade. Control measures are perceived as the greatest vulnerability in the food supply chain. In order to decrease contribution to the overall perceived fraud vulnerability, analytical approaches and chemometrics are usually employed.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH