Phenolic Compounds in Food Characterization and Health Benefits

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Mirella Nardini

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036561158

ISBN-13: 978-3036561165

ISBN: books978-3-0365-6115-8

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (220 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 377432

Phenolic compounds in food such as fruits, vegetables, wine, spices, and oils have been characterized and their possible effects on human health has been studied in depth. Several technological aspects have also been considered concerning the sustainable extraction of phenolic compounds, the long-term storage effects, and the influence of fermentation and boiling techniques on their properties.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH