Factors affecting the coagulation of milk protein during quark cheese processing in Vietnam

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Chinh Nghia Nguyen, Hoang Giang, Trang Nguyen Ha, Ngan Dinh Hang, Ky Son Chu, Trang Nguyen Thi, Thu Trang Nguyen, Thu Trang Vu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Vietnam Journal of Science, Technology and Engineering - C, 2024

Mô tả vật lý: tr.104

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 380242

In recent years, cheese consumption in Vietnam is markedly rising, leading to the attention of local milk processors on cheese making. Quark-type cheese, a traditional food in Central Europe, is a type of well-known acid-coagulated cheese product...
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH