NGHIÊN CỨU CHIẾT XUẤT VÀ PHÂN TÍCH CAO GIÀU ACID CHLOROGENIC TỪ HẠT CÀ PHÊ XANH VÀ PHỤ PHẨM CÀ PHÊ

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ngọc Thúy Đỗ, Ngọc Hùng Lê, Đức Anh Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học, 2023

Mô tả vật lý: tr.1

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 383674

Extraction and purification of 10kg/lot scaled-processses to manufacture the chlorogenic acids-rich extracts (CGAE) higher than 50% from green coffee beans, coffee leaves and husks were built for herbal material use. For the materials and CGAE products, the HPLC-DAD technique was used to quantify the total chlorogenic acids (CGAs). Quantitative analysis showed that the CGAs content of the green coffee beans, coffee leaves, coffee husk were corresopingly in the range of 7.03 - 11.21%, 0.54 - 0.82%, 1.53 - 1.85% and that of all the CGAEs higher than 50%.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH