Đánh giá trạng thái dinh dưỡng của cây cà phê trồng ở Tây Nguyên

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Văn Hiển Vũ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 630 Agriculture and related technologies

Thông tin xuất bản: Tạp chí Khoa học Trường Đại học Sư phạm Hà Nội, 2015

Mô tả vật lý: 92-98

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 385882

 tiếng anh In order to evaluate the macro-, meso- and micronutrient situation of coffee cultivated in Tay Nguyen, foliar analyses were carried out. Leaf samples were taken in plantations with different stages of growth and development: newly planted coffee, trading period coffee, old coffee, promising replanting coffee and poor development replanting coffee. The analytical results showed that he coffee cultivated in Tay Nguyen is well-supplied with nitrogen, phosphorus, potassium, magnesium and manganese
  coffee cultivated in Tay Nguyen is relatively well- supplied with calcium and zinc
  and coffee cultivated in Tay Nguyen has a serious sulfur and boron deficiency.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH