Khảo sát tình trạng ô nhiễm vi sinh vật trên thịt lợn tại tỉnh Lâm Đồng

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Phạm Ngọc Thiệp, Phạm Thị Thanh Thảo

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 614 Forensic medicine; incidence of injuries, wounds, disease; public preventive medicine

Thông tin xuất bản: Khoa học Kỹ thuật Thú y, 2013

Mô tả vật lý: 86-89

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 388895

tiếng anh The situation of microbial contamination in pork at 11 slaughter houses and 15 raw meat markets in Lam Dong province was investigated in September, 2012. The testing result indicated as follows: - For microbial contamination in pork at the slaughter houses: From a total of 45 tested pork samples, there were 22 samples (48.89 percent), 42 samples (93.33 percent), 29 samples (64.4 percent), 15 samples (33.33 percent), and 10 samples (22.22 percent) contaminated by aerobic bacteria, coliforms, E. coli, Salmonella spp, and St. aureus respectively. - For microbial contamination in pork at the markets: From a total of 75 tested pork samples, there were 60 samples (80.00 percent), 74 samples (98.67 percent), 52 samples (69.33 percent), 32 samples (42.67 percent), and 22 samples (29.33 percent) contaminated by aerobic bacteria, coliforms, E. coli, Salmonella spp, and St. aureus, respectively.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH