PHÁT TRIỂN PHƯƠNG PHÁP PHÂN TÍCH ACRYLAMIDE TRONG TRÀ THÀNH PHẨM TẠI VIỆT NAM VÀ TỐI ƯU HÓA QUÁ TRÌNH SAO CHÈ SỬ DỤNG PHƯƠNG PHÁP ĐÁP ỨNG BỀ MẶT=DEVELOPMENT OF ACRYLAMIDE ANALYSIS METHODS IN TEA IN VIETNAM AND OPTIMIZATION OF GREEN TEA ROASTING PROCESS USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Hải Yến Đào, Thị Cúc Đinh, Trường Giang Lê, Thị Ngọc Anh Mai, Quốc Trung Phạm

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học, 2019

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: Báo, Tạp chí

ID: 409634

Residues of Acrylamide (AA) in green tea and tea products were determined using liquid chromatography-tandem mass spectrometry to study their formation during green tea roasting process. Acrylamide (AA) has been found in various teas. This study was focussed on optimizing the roasting conditions using Central Composite Design (CCD) to produce superior quality tea products with low concentration of acrylamide. The roasting conditions used were temperatures in the range of of 120oC to 200oC and time ranging f-rom 15 min to 40 min. Roasting conditions signifcantly (pKeywords Acrylamide, tea, LC – MS/MS, solid-phase extraction.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH