Cooking the Thai way [electronic resource] : revised and expanded to include new low-fat and vegetarian recipes

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Supenn Harrison, Judy Monroe Peterson

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 0822506084

ISBN-10: 0822541246

ISBN: 082258039X (electronic bk.)

Ký hiệu phân loại: 641.59593 Cooking

Thông tin xuất bản: Minneapolis : Lerner Publications, 2003

Mô tả vật lý: 72 p. : , col. ill., col. maps ; , 23 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 43762

An introduction to the cooking of Thailand including such recipes as lemon chicken soup, satay, and Thai spring rolls. Also includes information on the history, geography, customs, and people of Thailand.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH