Chemical constituents, antioxidant and antifungal activities of the essential oil from Vietnamese Ocimum tenuiflorum L. leaves

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Dang-Minh-Chanh Nguyen, Huu-Khanh-Tan Tran, Thi-Hoan Luong, Van-Viet Nguyen, Woo-Jin Jung

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Vietnam Journal of Science, Technology and Engineering - C, 2024

Mô tả vật lý: tr.69

Bộ sưu tập: Báo, Tạp chí

ID: 438862

In this study, the authors aim to determine the chemical compositions of the essential oil from Ocimum tenuiflorum leaves and to evaluate its antioxidant and antifungal activities. The essential oil used in this research, extracted by hydrodistillation, was chemically profiled using gas chromatography/mass spectrometry (GC/MS) analysis...
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH