Cooking the Israeli way [electronic resource]

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Josephine Bacon

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 0822505150

Ký hiệu phân loại: 641.595694 Cooking

Thông tin xuất bản: Minneapolis : Lerner Publications, 2002

Mô tả vật lý: 72 p. : , col. ill. ; , 23 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 44563

An introduction to the cooking of Israel including such traditional recipes as cheese blintzes, shakshooka, felafel in pita, and poppyseed cake. Also includes information on the geography, customs, and people of the Middle Eastern country.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH