Secondo Convegno Nazionale della Società Italiana di Scienze Sensoriali Atti dei LavoriMilano, 30 giugno - 1 luglio 2008

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả:

Ngôn ngữ:

ISBN-13: 978-8884538727

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Firenze University Press, 2008

Mô tả vật lý: 1 online resource (424 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 459948

 Over the last decade there has been a growing interest in sensory science in Italy. This has clearly resulted in an increase in the number of researchers engaged in this sector and the number of companies that exploit sensory evaluations for product innovation and enhancement and in quality control. In Italy, in the sphere of the valorisation of prestige foodstuffs there is an increasing sensitivity towards the adoption of strict methods for describing the sensory properties of the products and ascertaining compliance with defined sensory standards. The Società
  Italiana di Scienze Sensoriali has played a decisive role in activating and guiding this development. Pursuing this approach, in 2008 the Society organised the 2nd National Convention as an occasion for exchange among professionals working in the field of sensory science.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH