New Advances in Saccharomyces

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả:

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-0854661275

ISBN-13: 978-0854661282

ISBN-13: 978-0854661299

ISBN: intechopen.110980

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2024

Mô tả vật lý: 1 online resource (274 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 460869

New Advances in Saccharomyces is a book for yeast researchers that provides a better understanding of yeast metabolism, genetics, and metabolomics applied to the fermentation of alcoholic beverages such as wine and beer. The book is structured in three parts and twelve chapters with a significant focus on wine biotechnology. It includes numerous figures and tables with many practical data illustrating the contents and applications. This book is designed to help researchers and scientists develop or improve applications and new processes in fermentation industries for the production of beverages.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH