Vitamin B and Vitamin E Pleiotropic and Nutritional Benefits

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả:

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1837683789

ISBN-13: 978-1837683796

ISBN-13: 978-1837683802

ISBN: intechopen.104353

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2024

Mô tả vật lý: 1 online resource (164 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 460971

Vitamin B is a water-soluble vitamin that plays important roles in cell metabolism and synthesis of red blood cells. Many foods contain B vitamins, including meat, poultry, and fish, among others. Vitamin E is a fat-soluble vitamin with antioxidant properties that can be found in vegetable oils, cereals, meat, poultry, eggs, and fruits. Both vitamins B and E are important for human health. This book provides a comprehensive overview of vitamins B and E. It is organized into three sections on the role of vitamin B on body health and gut flora, vitamin B deficiency and its association with the disease pellagra, and the medicinal significance and complications associated with vitamin E deficiency.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH