New Discoveries in the Ripening Processes

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả:

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-0850141269

ISBN-13: 978-0850141276

ISBN-13: 978-0850141283

ISBN: intechopen.111017

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2024

Mô tả vật lý: 1 online resource (132 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 461279

Food ripening sweetens foods such as fruits and makes them tastier, more aromatic, and more nutritious. To achieve the beneficial results of food ripening in a controlled manner, agronomic engineers, food industry engineers, and scientists use state-of-the-art technologies. This book, New Discoveries in the Ripening Processes, presents a comprehensive overview of the food ripening process. It is organized into seven chapters that address discoveries in the ripening of fruits, plants, enzymes, and much more.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH