Recent Developments in Food Gels

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả:

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036596983

ISBN-13: 978-3036596990

ISBN: books9783036596990

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2023

Mô tả vật lý: 1 online resource (260 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 461320

This Reprint provides the most relevant and state-of-the-art research in the field, including the use of novel gelation agents, the characterization of the structure and rheological properties of food gels, and the application of food gels in novel food products.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH