Synergistic cryoprotective effects of mannan oligosaccharides and curdlan on the grass carp surimi.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Yuqin Ding, Xiao Guo, Lizhong Lin, Yanxin Lin, Yijie Mo, Jing Ren, Wanting Tang, Lingzhi Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 922.945 *Hindus

Thông tin xuất bản: Netherlands : Food chemistry: X , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 470352

The cryoprotective effects of mannan oligosaccharides (MOS) and curdlan (CU) on the quality of grass carp surimi after freeze-thaw cycles (FTCs) were assessed using the response surface methodology. The optimal contents of MOS (6.79 %,
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH