Characterization of flavor profile of beef jerky from different regions of China using gas chromatography-mass spectrometry, electronic tongue, and electronic nose.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Iftikhar Hussain Badar, Bayierta Bayinbate, Yingying Hu, Yue Liu, Baocai Xu, Linwei Yang, Lang Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 959.3031 *Thailand

Thông tin xuất bản: Netherlands : Food chemistry: X , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 470358

This research utilized gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS), electronic tongue (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH