Exopolysaccharides from camel milk-derived

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Mohamed Abdin, Basim Abu-Jdayil, Mutamed Ayyash, Enes Dertli, A K M Humayun Kober, Shao-Quan Liu, Pau-Loke Show, Athira Subhash

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 617.02 Special topics of surgery

Thông tin xuất bản: Netherlands : Food chemistry: X , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 470366

Microbial exopolysaccharides (EPS) are valued as safe, functional bio-ingredients in food. Produced by microorganisms like lactic acid bacteria (LAB), they enhance the rheological and sensory properties of food products. In this study,
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH