Investigation of the dose and structure effects of lipid oxidation products aldehydes on the generation of heterocyclic amines: A case study of 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo [4,5-b] pyridine (PhIP).

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Chuan Li, Zhongyuan Liu, Haohao Shi, Ying Sun, Guanghua Xia, Mengyin Zha, Xueying Zhang, Mantong Zhao

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Netherlands : Food chemistry: X , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 470392

The effect of aldehydes from lipid oxidation on the generation of heterocyclic amine 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo [4,5-b] pyridine (PhIP) during pan-frying of golden pompano fillets was investigated. It was observed the aldehydes that contribute to thiobarbituric acid reactive substances (TBARS) value significantly promoted PhIP generation (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH