Effects of storage temperature on the diversity of white colony-forming yeast and correlations between bacterial and yeast communities in salted kimchi cabbage.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Chan-Il Bae, Su-Jeong Eom, Yoon-Soo Gwak, Mi-Ju Kim, Shinyoung Lee

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 922.945 *Hindus

Thông tin xuất bản: Korea (South) : Food science and biotechnology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 470986

UNLABELLED: In this study, we investigated the impact of different temperatures (10 °C, 4 °C, and - 1 °C) on salted kimchi cabbage. The diversity of white colony forming yeast (WCFY) on kimchi cabbage was assessed. The culture-dependent method revealed SUPPLEMENTARY INFORMATION: The online version contains supplementary material available at 10.1007/s10068-024-01739-1.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH