Novel mangosteen peel prebiotic with cardamom oil supports probiotic growth and preservation of rice sausage.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Pailin Chaidech, Nattana Kongchoosi, Narumol Matan, Kitiya Suhem

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 809.008 History and description with respect to kinds of persons

Thông tin xuất bản: Korea (South) : Food science and biotechnology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 470997

Mangosteen peel (MP) is being studied for its prebiotic potential due to its high dietary fiber and bioactive compounds. This research evaluated MP combined with cardamom oil (CM) at 300 µl, examining its effects on probiotic growth and antibacterial activity against foodborne pathogens (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH