Chitosan-sodium dodecyl sulfate nanoparticles: a promising approach for enhancing antibacterial activity against

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Eun Sung Cho, Enkhtsatsral Elbegbayar, Hyeon Gyu Lee

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 579.6163 Mushrooms

Thông tin xuất bản: Korea (South) : Food science and biotechnology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 471031

In this study, grapefruit seed extract (GSE)-loaded nanoparticles (GNPs) were formed through ionic gelation between chitosan (CS) and sodium dodecyl sulfate (SDS) to improve antibacterial activity against oral bacteria, such as
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH