A green approach to tangerine preservation: composite electro-blown nanofibers activated with cedarwood oil.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Yasin Akgul, Ghizlane Akhouy, Faissal Aziz, Mehmet D Calisir, Cemhan Dogan, Nurcan Dogan, Andinet Kumella Eticha, Ali Toptas

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 070.48346 Journalism

Thông tin xuất bản: Korea (South) : Food science and biotechnology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 471046

UNLABELLED: In this study, a novel active food packaging hybrid nanofibrous mats were fabricated from gelatin (G), chitosan (Ch), polyamide-6 (PA6), and SUPPLEMENTARY INFORMATION: The online version contains supplementary material available at 10.1007/s10068-024-01736-4.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH