Describe the nutritional knowledge of mothers with children 6-23 months old visiting the Clinic – Nutritional consultation and vaccination, School of Preventive Medicine and Public Health between 2022 and 2023. Subject and method: Cross-sectional descriptive study conducted on 394 mothers with children 6-23 months old who brought their children to be examined from 1/2022 to 3/2023. Research data were collected through pre-prepared questionnaires and direct interviews with mothers. Results: The majority of mothers have correct knowledge about child feeding. However, there are still 2.5% of mothers who think that they should only breastfeed until the end of 6 months. The time to start complementary foods before 4 months old and after 7 months old is 3%. Having wrong knowledge about the consistency and variety of foods for children’s complementary meals is up to 16.5%. Conclusion: Most mothers have correct knowledge about child feeding. However, there are still mothers who have incorrect knowledge about weaning time and how to maintain long-term breast milk supply, and knowledge about eating a variety of food groups is limited.Mô tả kiến thức dinh dưỡng của bà mẹ có con 6-23 tháng tuổi đến khám tại phòng khám - tư vấn dinh dưỡng và tiêm chủng, Viện đào tạo Y học dự phòng và Y tế công cộng năm 2022-2023. Đối tượng và phương pháp nghiên cứu: Nghiên cứu mô tả cắt ngang trên 394 bà mẹ có con 6-23 tháng tuổi đưa con tới khám từ tháng 1/2022 - 3/2023. Số liệu được thu thập qua mẫu bộ câu hỏi được chuẩn bị sẵn và phỏng vấn trực tiếp bà mẹ. Kết quả: Kết quả đa số bà mẹ có kiến thức đúng về nuôi dưỡng dưỡng trẻ. Tuy nhiên vẫn còn 2,5% bà mẹ cho rằng chỉ nên cho bú mẹ đến hết 6 tháng, thời gian bắt đầu ăn bổ sung trước 4 tháng tuổi và sau 7 tháng tuổi chiếm 3%. Có kiến thức sai về độ đặc, đa dạng thực phẩm cho bữa ăn bổ sung của trẻ lên tới 16,5%. Kết luận: Hầu hết các bà mẹ có kiến thức đúng về nuôi dưỡng trẻ. Tuy nhiên vẫn còn có bà mẹ có kiến thức sai về thời gian cai sữa và cách thực duy trì nguồn sữa mẹ lâu dài, kiến thức về ăn đa dạng các nhóm thực phẩm còn hạn chế.