To determine the glycemic index (GI) of a soup called Suppro Cerna. Subject and method: The clinical trial was conducted on 13 healthy subjects at National Cancer Hospital from April to August 2023, applying the method of determining the GI of food according to National Standard TCVN 10036: 2013- Food products. Determination of the glycaemic index (GI) and recommendation for food classification Results: The GI value of Suppro Cerna product was 27. Conclusion: Suppro Cerna has a low GI, suitable for people with diabetes, people at risk of diabetes or in need of blood sugar control.Xác định chỉ số đường huyết (GI) của sản phẩm Suppro Cerna. Đối tượng và phương pháp nghiên cứu: Thử nghiệm lâm sàng tiến hành trên 13 đối tượng khỏe mạnh tại Bệnh viện K từ tháng 4 đến tháng 8 năm 2023, áp dụng phương pháp xác định chỉ số GI của thực phẩm theo Tiêu chuẩn quốc gia TCVN 10036:2013 về thực phẩm – Xác định chỉ số glyceamic (GI) và khuyến nghị phân loại thực phẩm. Kết quả: Xác định được chỉ số GI của sản phẩm Suppro Cerna là 27 Kết luận: Sản phẩm Suppro Cerna có chỉ số GI thấp, phù hợp cho người bệnh đái tháo đường, những người có nguy cơ đái tháo đường hoặc có nhu cầu kiểm soát đường máu.