Pulsed light and jabuticaba peel extract for nitrite reduction and quality enhancement in sliced mortadella.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Manoela Meira Balzan, Paulo Cezar Bastianello Campagnol, Bruno Augusto Matar Carciofi, Alexandre José Cichoski, Bibiana Alves Dos Santos, Priscila Rossato Fracari, Denise Adamoli Laroque, Ana Guimarães Massia, Igor Tomasevic, Roger Wagner

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 751.4 *Techniques and procedures

Thông tin xuất bản: England : Meat science , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 479408

This study evaluated using pulsed light (PL) and jabuticaba peel extract (JPE) to control bacterial growth in sliced mortadella with reduced sodium nitrite content and assessed their impact on food quality. Three formulations were tested: 150 ppm nitrite (100 % of the allowed dosage, N
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH