Purple star apple (Chrysophyllum cainito) has biological activities with antioxidant properties and is widely grown in the provinces of the Mekong Delta. The study aimed to evaluate the polyphenol (the Folin-Ciocalteu method), flavonoid content (the AlCl3 colorimetric method) and antioxidant capacity (the DPPH method) of star apple juice before and after fermentation. The highest polyphenol and flavonoid content in the purple star apple fruit juice sample after 10 days of fermentation were at 5.57 mg GAE/mL and 44.661 mg QE/mL, respectively, higher than the pre-fermentation juice sample at 2.416 mg GAE. /mL and 16.088 mg QE/mL. After 10 days of fermentation, the strongest antioxidant capacity for the three free radical removal experiments DPPH, ABTS and Fe3+ ion reduction was 0.319%, 0.147% and 0.539%, respectively. The fruit juice after fermentation has higher antioxidant capacity than the fruit juice before fermentation.Vú sữa tím (Chrysophyllum cainito) có các hoạt tính sinh học có khả năng kháng oxy hóa được trồng nhiều ở các tỉnh thuộc vùng Đồng bằng sông Cửu Long. Nghiên cứu đánh giá hàm lượng polyphenol bằng phương pháp Folin-Ciocalteu, hàm lượng flavonoid (phương pháp so màu với AlCl3) và khả năng kháng oxy hóa (phương pháp DPPH) của dịch quả vú sữa trước và sau khi lên men. Hàm lượng polyphenol và flavonoid đạt cao nhất là mẫu dịch vú sữa tím sau 10 ngày lên men lần lượt là 5,57 mg GAE/mL và 44,661 mg QE/mL, cao hơn so với dịch quả trước khi lên men là 2,416 mg GAE/mL và 16,088 mg QE/mL. Ở thời điểm sau 10 ngày lên men có khả năng kháng oxy hóa mạnh nhất đối với 3 thí nghiệm khử gốc tự do DPPH, ABTS và khử ion Fe3+ lần lượt là 0,319%, 0,147% và 0,539%. Dịch quả sau lên men có khả năng kháng oxy hóa cao hơn dịch quả trước lên men.